Вище професійне училище № 29 м.Львова - Професія: "Кухар, офіціант"


Професія: ухар, офіціант"


Кухар – це в першу чергу творець. Творець  прекрасного, смачного, привабливого.

Кухар – це винахідник, який все життя перебуває в пошуку для того щоб творити.

Щоб стати кухарем необхідно мати хороший смак, творчу натуру.

Україна славиться своєю національною кухнею, яка створювалася протягом сторіч, вона багата на традиції, вирізняється розмаїттям страв.

Народна кухня – це така ж культурна спадщина українського народу, як мова, література, мистецтво, це неоцінений здобуток, яким можна пишатися, який не слід забувати. Українська кухня складалася протягом віків і з давніх часів відзначалася різноманітністю страв, високими смаковими та поживними якостями.

Наш народ любить і готує страви української національної кухні, чимало з яких зажили світової слави.

Важка, але  одночасно цікава  професія кухаря, вона приносить людині велике моральне задоволення.

Послуги харчування одночасно є найважливішою складовою потребою будь – якої людини.